Informatie

Levertijd
Wanneer het bedrag van uw bestelling is overgemaakt, zullen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk verzenden via PostNL. In de meeste gevallen ontvangt u de bestelling binnen 1-2 werkdagen. Let wel: Post NL bezorgd niet op zondag, maandag* en feestdagen. We streven er altijd naar om binnen 1-2 werkdagen te leveren na ontvangst van betaling.

Afrekenen
Op de website kunt u zien welke producten u besteld heeft, de daarbij behorende aantallen en wat het totaalbedrag is van deze producten. Vul uw naam en adres gegevens, e-mail e.d. in. Deze informatie hebben wij nodig om de verzending goed te laten verlopen. Bij incorrecte gegevens kunnen wij uw bestelling niet versturen of ontstaan er leveringsproblemen, controleer deze dus goed! Als alles naar uw zin is, klikt u op de knop verzenden.

Prijzen
De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. De door ons vermelde prijs op de website is de juiste prijs (prijswijzigingen voorbehouden, zet en drukfouten voorbehouden). U dient het totaalbedrag van tevoren aan Multisticker te voldoen. Als het totaalbedrag via uw bank is overgemaakt, zal de bestelling in behandeling worden genomen.

Verzendkosten
Bij het bestellen rekenen we geen verzendkosten. Verzending is gratis en gaat via PostNL.
Wij verzenden momenteel alleen binnen Nederland.

Afleveradres
Uw bestelling wordt afgeleverd op het door u opgegeven adres welke u opgeeft tijdens het betalen. Indien van toepassing kunt u hier evt. ook een bedrijfsnaam invullen.

Retourneren
Wanneer de bestelling niet aan uw wensen voldoet, kunt u na contact met Multisticker de bestelling retourneren. U krijgt dan zo snel mogelijk uw geld terug, of een vervangend product (indien gewenst). De verzendkosten voor het retouneren ligt niet binnen onze verantwoordelijkheid en dient dus door uzelf betaald te moeten worden.

Aansprakelijkheid
De aansprakelijkheid van Multisticker tegenover de koper kan nooit meer bedragen dan de inkoopwaarde van het geleverde product. Multisticker is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via PostNL. Multisticker is niet aansprakelijk voor transport- of opslagschade voor zover transport of opslag aan derden is uitbesteed. Multisticker is niet aansprakelijk voor bedrijfsschade en gevolgschade van de koper.

Klachten of vragen
Al uw klachten of vragen kunt u kwijt onder het contactformulier. U kunt ook mailen naar “info@multisticker.nl“.

Privacy
Multisticker geeft nooit persoonsgegevens aan derden door zonder toestemming van de klant. Multisticker gebruikt de gegevens enkel ten behoeve van het verwerken van de bestellingen.

Toepasselijk recht/geschillen Op alle overeenkomsten met Multisticker is Nederlands recht van toepassing.

Deze website is een onderdeel van MULTISTICKER E-mail: info@multisticker.nl Inschrijvingsnummer KvK: 54216397 (ING) Rekeningnummer: NL18 INGB 0005 0532 99